FreeBiess BUDAK COMEL (comel la sgt)

hey hey.... ni nak habak mai ni... korang minat anime?? katun ke hape ker? ermmm ni aku nak kongsi DASODA MANGA ni hehehe korang nak kan?? aku letak sesaje jerh nih... bukan hape ari tu ade sorang kawan blogger kita ni tanye aku mane aku dapat gambo cute miut untuk buat header. aku tak la tau sangat tapi atas sebab nak berkongsi minat walaupon TAK MINAT haha aku masukkan jugak la gambo-gambo yang aku rasa sesuai untuk aku kongsikan bersama.. maklum la blog kosong macam aku punye ni hape jer la yang menarik untuk di lawat.. semua Freebies yang aku bg nih sume bukan hasil dari kerja tangan aku. tapi aku cuma menolong untuk mengedit semula kepada format PNG. so aku harap dgn perkongsian yang aku buat ni dapat la menolong korang untuk buat blog lebih menarik.. ( AKU TAU GEGURLZZ KAT LUAR SANE MMG RAMAI YANG  MINAT KAN???)

SILA RIGHT CLICK UNTUK TUMBESARAN!!! MEKASIHH
MAAF KALAU GAMBAR LOADING LAMBAT (sebab korang tak bayar bil tenet hahaha)














6 comments:

nur amylia said...

waaa , smuenye comel2 :)

Amirah Zahidah RZ said...

Comelnyaa~! <3 Save semua erh :) Tq.

Diela Yunyun said...

amek erk,,,maseh

cik nara omey said...

comeiii..nak satu boley??

Tee said...

Dude..Kenape nak tengok lagi kat Photobucket tak boleh?
Private album password?? cam mane tu? Sory laa,banyak tanye. baru guna photobucket -_-

princess gilaxlove said...

awak2...sy save semua..thnks... ^_^
datang blog buruk saya okeyh!

http://annamsyar.blogspot.com



 

kod (shoutbox,livestream Facebook,exchange link,banner dll) anda