Thank for the giving ^_^ I LAP U SO MUCHHH...

Aku tak tau nak cakap ape. tapi ape yang aku nak share kan. aku terharu dengan keiklasan die ^_^ tapi satu jer yang aku nak pesan jangan terlalu mengharap dalam perhubungan yang yang kau sendiri tidak tau titik noktah kebahagiaan atau sengsara yang bakal datang. walau apa yang terjadi antara aku dengan kau kita cuma manusia biasa. tapi percayalah jangan terlalu sangsi dengan aku yerp... aku memang ligat berkawan. rasa nye tak salah untuk semua tuh.. TERIMA KASIH KERANA IKLAS SAYANG SAYA :'( sop sop sop......dan terima kasih juga sebab hadiahkan ape yang aku impikan selama ini hehehehe.... aku betul-betul tak sangke kau sahut cabaran aku.. aku akan ingt tarikh 1012012 sebagai satu keramat bagi aku :)

saya sayang aokk bangat huhuhu.... bermulanye kisah camera aku dengan hidup AKA seni yang tak berapa seni.. hohoho aku memang da gilakkk (rahsia kerajaan cinta bersama camera lapok) huahua.....

3 comments:

Original CikTeddy said...

wah..bestnya!

zaty said...

ada org bgi? wahhhh bestlah.ni nk jelaous ni :')

Zamani84 said...

org bg dslr? fuhhh! bertuah!



 

kod (shoutbox,livestream Facebook,exchange link,banner dll) anda