saya LELAKI bukan PEREMPUAN

hello guys.. kabare korang sume?? hahaha gunakan bahasa jawa nih.. harap2 waras la yer jangan tak waras sudahh, kang masuk tanjung rambutan pulok... nampaknye peraduan aku ni ade sambutan terhangat la. ingt kan suam kuku rupanye makin meningkat plak penyertaan hurmmm. takpe laa buat la yang terbaik okayyy. nanti aku boley buat contents lagik tapi lepas birthday sayeeeeee hehehe.. 

entri nih saje nak habak mai status cek. ade la sorang adik-adik nihhh depa duk paggil aku akak.. WOWoWOaa... jambu sangat kah aku sehingga digelar akak?? umi saya lahirkan saya sebagai LELAKI yerp bukan wanita terhangat. hohoho muka aku mcm perempuan ka??? rasanye punye la ganas muka aku tapi duk panggil akak.. SAYA BUKAN SUTUN. eueeeeee.... maafla yer sebab buat entri melalut nih. tapi hamba sahaya kurang senang dgn statment kamu.. harap maklum.... ape pon thanks panggil saya akak.. nanti kalau jumpe depan mata panggil la akak tau.. aku cepuk kat situ jugak hahahaha.... jangan marah yorpp statment nih adalah gurauan semata2 jangan simpan dihati tapi peringatan jerp... roomate aku baca aku punye komen siap berguling gelak then da jadi bahan wok aku kat kelas.. tape laa market sikit.. ngehhh saya kan comel hahahaha ok la takat tu jer nak share.. kalau nak panggil akak nih video aku share SHEMALE mereka ini boleh la nak panggil akak..... yerkkkk.... tapi ouhsome kan mereka? awek aku pon kalah... SAYA BUKAN AKAK AOKK....

video

10 comments:

LoveHeart said...

haha,, ><
tu yg pelikk knpe tgk ade sorg blogger nihh... ckp nak join contest yg "Akq Cute" buat.. haha... xD
pdhl tukang buat contestnyee laki!

Muashri Muhammad said...

alowhh da kaki blogger sume perempuan kebnyakannye kan??? cet

~Nana BamBam~ said...

haha..jambu sangat kot sampai orang cakap kamu nie akak...pasnie style bia nampak muka macam aaron aziz plak tau :P tehee..


kbai!

Miss Primadona said...

untung la ada org pnggil akak! hehe :D

serikandi_ibtisam said...

^_^ haha lucu anyway thanx follow blog saya yang tak seberapa

anyway-untuk contest kamu nak join tapi dah tak sempat rasanya hihi...
haha kbai~

Honey Kumicky said...

jambu punya pasal la 2...

btw, u mang nmpk jambu gak la...

Original CikTeddy said...

matanya terkeliru..biaslah itu dong^^

sirapbandung said...

first impressiion tgok blog cam pompuan tp bila tgok empunya blog,takkn tak dpt bezakan..
ps:mngkin faktor template n lagu kot

Muashri Muhammad said...

hoh em geee.... nampak gaye kene tukar template la ni gamoknyerr hekhek

aqilah mazalan said...

muka jambu kot HAHA sbb tuh kena panggil akak -.-



 

kod (shoutbox,livestream Facebook,exchange link,banner dll) anda