Photobucket Buat Taik pulokkk...

adoiiiii... naik fenin pale aku lahhh ari tu blog kene hack.. time macam ni plak Photobucket plak buat hal aiyoooo.... sesape yg duk mai masuk belog aku nihhh minx maap banyak-banyak sebab limit apload pic aku kat Photobucket da full heshhh so lu pikir la sendiri.  tgk blurr jerp kan hehehe... hurmmm kene cari hosting lain la gamaknye nak buat backup.. ade sesape nak suggest kat aku dop????  naik bengong sudaa...


5 comments:

CekbOlat-bOlat said...

lelame kang okai la =)

dear yayah said...

Look who's popular! ahaha.. chill je

Original CikTeddy said...

rilek brader..sat nnti ok la tu,kot :)

~Nana BamBam~ said...

chill la..

yayanieqa said...

hoho bukak account banyakbanyakbanyak!



 

kod (shoutbox,livestream Facebook,exchange link,banner dll) anda