hollaaaaa salam tahun baru cina ( tajuk tak kene )



hey guyss dah bape hari aku tak update blog buruk aku nih... entri yang kali ni aku nak buat pengumuman mengenai peraduan aku yang tempoh hari.. sebelum tu aku nak minta maaf dulu sebab mungkin ade sedikit masalah dalam aku menguruskan contents ni.. sebabnye aku terlalu sibuk dengan kelas dan jugak fyc aku. tu yang kelam kabut sikit... tapi tape hadiah semua aku dah pon sediakan. tunggu masa untuk bagi jerk. aku jugak nak mintak maaf kepada sesiapa yang tidak terpilih dalam senarai pendek yang telah di tapis oleh fairul selaku sponsor hadiah peraduan ni. bukan ape aku tau mungkin ade yang terkucil hati.. dan aku memohon sangat yer.. jgn risau, niat dihati aku nak buat lagi peraduan ni. 

ok mengenai keputusan terpaksa aku tundakan sebabnye senarai nama masih dalam proses ditapis oleh fairul.. aku harap korang tak kisah dan sanggup bersabar untuk tempoh sehingga selepas raya cina ni. rasanye tu je kot nak update.. nanti kang aku korang bising pulak ^_^

6 comments:

FYA PELANG! said...

takde hall ! nak menang, kena sabar :P bhaha XD

zaty said...

siapa fairul ? siapa fairul ? haha.ok ok.happy CNY too, ehe :)

gadisbibirseksi said...

fairul yg sponser hdiah .. eh sape pemenang? bile nk thu?
< hr2 bkak blog nie .. tkut trlepas .. cuak gilerr

Troublemaker.AB said...

takpe2. rileks.. btw, nice song!

Eza Boom Boom said...

hee, Eza sabar tunggu. hope ada rezeki la contest awak ni.. ;)

Mas Ira said...

hye follow awak. sabar n relax yer!



 

kod (shoutbox,livestream Facebook,exchange link,banner dll) anda